top of page

Majlis Ta'lim An-nisa : Komt op bezoek naar het Ziekenhuis

Bijgewerkt op: 22 feb.

Majlis Ta'lim An-nisa heeft niet alleen een programma met religieuze studiebijeenkomsten op elke woensdag van 16.00 tot 19.00 uur, maar ook een activiteit waarbij zieke ppme leden worden bezocht.


Deze traditie bevordert samenhorigheid en broederschap, met de focus op het bieden van steun aan medegelovigen die moeilijkheden ondervinden in hun dagelijkse activiteiten. Zelfs als ze niet aanwezig kunnen zijn bij de studiebijeenkomsten, ontvangen zieke leden toch wat troost van andere leden.


Gewoonlijk worden de leden van Majlis Ta'lim An-nisa om de beurt ingeroosterd voor bezoeken. Waarom deze afwisseling in bezoeken? Omdat het bezoekschema voor ziekenhuizen in Nederland meestal niet meer dan 2 personen toestaat. Het hangt af van de ruimte waar het lid wordt verzorgd; als deze moet delen met andere patiënten, mogen er maximaal 2 personen op bezoek komen om andere patiënten niet te storen. Als er een aparte kamer is voor de patiënt, kunnen er meer mensen op bezoek komen. Ze nemen altijd verse vruchten, prachtige bloemen, kaarten vol gebeden en positieve energie mee. Elk bezoek biedt troost aan het bezochte lid.


Deze bezoeken brengen niet alleen vreugde aan de zieke leden, maar versterken ook de band tussen de leden van PPME Al Ikhlash Amsterdam en onderling tussen de leden van Majlis Ta'lim An-nisa. Ze ervaren geluk door te geven en elkaar te ondersteunen, en beseffen het belang van een sterke broederschap onder medegelovigen.Beschrijving van de fotos :

  1. Mevr. Nining komt opbezoek bij Mevr. Sri thuis.
2. Leden van het bestuur (De heer Hasanul Hasibuan, voorzitter van PPME al-Ikhlash en zijn vrouw Mevr. Nurul) Mevr.Nurul, Mevr. Enis en Jaka Sentausa (perawat di OLVG oost) Een gezamenlijke foto maken tijdens het bezoek aan mevr. Iik Sukijo, die in het OLVG Oost ziekenhuis wordt verzorgd.


3. Mevr. Mutty en Mevr. Hazra komen bij OLVG Oost om Mevr. Iik Sukijo te bezoeken11 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Meerdere artikellen

Donasi dan Sodaqoh 

bottom of page