top of page

UP-TO-DATE LEDEN ADMINISTRATIF

Bijgewerkt op: 5 jan.

Assalaamu’alaikum wr.wb.Geachte heer/mevrouw, Allereerst hopen we dat deze brief u in goede gezondheid bereikt en dat u het goed maakt. Het bestuur van PPME Al Ikhlash Amsterdam koestert uw lidmaatschap en uw betrokkenheid bij onze vereniging, en we willen graag onze oprechte waardering voor uw steun uitspreken.


Het doet ons genoegen om u als gewaardeerd lid van onze vereniging te kunnen aanspreken.


Momenteel zijn wij bezig met een belangrijk project: het actualiseren van ons ledenbestand. Dit project heeft als doel om ervoor te zorgen dat onze vereniging over de meest actuele en nauwkeurige informatie beschikt, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Een up-to-date ledenbestand is essentieel voor het soepel functioneren van onze organisatie en stelt ons in staat om u relevante informatie en kansen te bieden die aansluiten bij uw behoeften en interesses.


Om dit project succesvol af te ronden, hebben we uw medewerking nodig. We verzoeken u vriendelijk om enkele momenten te nemen om uw persoonlijke gegevens te controleren en eventuele wijzigingen aan ons door te geven. Dit omvat onder andere uw contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer, en e-mailadres, evenals andere relevante informatie die van belang kan zijn voor onze vereniging.


U kunt uw gegevens eenvoudig bijwerken door het digitaal formulier in te vullen https://bit.ly/PPME-2024 Als u hulp nodig heeft of vragen heeft, kunt u contact met ons maken via ons PPME hotlinenummer 06 83833810 of bij de moskee langskomen.


Wij willen benadrukken dat uw privacy van groot belang voor ons is. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen alleen worden gebruikt voor verenigingsdoeleinden. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie veilig bij ons is.


Het bijwerken van ons ledenbestand is een cruciale stap om onze vereniging sterker te maken en om u de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen dat u hierin met ons meewerkt en kijken uit naar een succesvolle actualisatie.


Hartelijk dank voor uw medewerking en uw voortdurende steun aan onze vereniging


Met vriendelijke groet

Bpk mr. H. Pardjo Vice-voorzitter PPME Al Ikhlash Amsterdam.


72 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Meerdere artikellen

Donasi dan Sodaqoh 

bottom of page