top of page

Vrijwilligers in de Madrasah-klas

Met dank aan de vrijwilligers die zich hebben ingeschreven om elke zondag Tahsin-lessen te geven in Madrasah, gedurende 1 uur, van 15.30-16.30 uur.


Vandaag hebben we mevrouw Rahmi. Zij is een echtgenote die haar man volgt die rechten studeert in Nijmegen. Haar reden om lerares te worden is om de religieuze kennis die ze heeft te delen, evenals haar verlangen om met haar man een gemeenschap van mede-Indonesische moslims in Nederland te vinden. PPME Al Ikhlash Amsterdam is de juiste keuze.


Ook aanwezig was mevrouw Lanovia uit Appeldoorn. De belangrijkste reden waarom zij vrijwilligerswerk wilt doen is omdat ze haar tijd aan nuttige dingen wilde besteden. Haar man stierf enkele jaren geleden, haar kinderen zijn ook getrouwd en hebben hun eigen kleine gezinnen. Ik ben slechts af en toe bezig met het zorgen voor mijn kleinkinderen. Ik heb nog veel tijd over. Dat zei mevrouw Lanovia.


Wij, als bestuur, zijn wederom zeer dankbaar voor het enthousiasme van de vrijwilligers. Met dit programma kunnen studenten in de toekomst effectiever leren.18 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Meerdere artikellen

Donasi dan Sodaqoh 

bottom of page